Filofax notebooks

By | March 11, 2021

My Lovely Notebook Een pagina maken van populaire notebooksystemen zoals Staples Arc of Levenger Circa, de Filofax-notebooks bevatten beweegbare, intrekbare pagina’s die gemakkelijk kunnen worden herschikt binnen een duurzame, stevige draadbinding. Het 100GSM volnerf geweven papier is evenzeers vergelijkbaar met RHODIA en wordt geleerd in gevoerd, dot-raster, grafiek en blanco uitspraken. In tegenstelling tot veel andere producten maakt Filofax ook een volledige kleur, kant-en-klare sjabloon naast hun paginapakketproduct. Het enige andere accessoire aan de notebook is een magnetisch omslagslot.

In tegenstelling tot veel bedrijven die Notebook-achtige items op de markt brengen, neemt Filofax het een stap verder en bevat al uw computerbehoeften in een handig pakket. Niet alleen zijn de Filofax-notebooks een desktop-applicatie waarmee u thuis toegang hebt tot uw e-mails en agenda’s via uw computer, maar ze hebben ook een speciaal softwarepakket dat uw spreadsheets en bestanden op uw computer synchroniseert. Dit betekent dat u niet alleen niet hoeft te hebben dat u twee of meer verschillende toepassingen op verschillende machines openen, maar ze bevinden zich allemaal op dezelfde plaats, waardoor het gemakkelijk is om te vinden wat u nodig heeft.

Net als veel van de toonaangevende Notebook-merknamen is Filofax uitgekomen met hun eigen lijn notebook-achtige elektronische producten. Er zijn verschillende variaties van de standaard notebook beschikbaar, inclusief die met een toetsenbord en monitor opgenomen in het ontwerp. Er zijn ook degenen die een ingebouwd toetsenbord bevatten. Een andere interessante draai aan de typische notebook is dat sommige modellen een touchscreen bevatten, dat lijkt op een handheld-mobiele telefoon. Al deze modellen zijn geprijsd binnen een redelijk bereik, dat consumenten een breed scala aan opties geeft.

Hoewel Filofax bekend staat om hun kwaliteitswerkzaamheid, is het ook een budgetmerk. Ze bieden hun producten in verschillende prijsklassen, van low-end aanbod tot high-end. Net als bij veel andere bedrijven kunt u meestal geld besparen door Filofax-producten te kopen. Bedrijven zoals eBay hebben vaak een enorme selectie van Filofax-notebookmodellen te koop, waardoor u een geweldige kans hebt om een kwaliteitsproduct voor een lagere prijs te kopen dan u normaal zou betalen.

Natuurlijk is niet alles over Filofax-notebooks van hoge kwaliteit. Een van de minst aantrekkelijke functies is het gebruik van plastic van het bedrijf in zijn productie. Hoewel de notebook lijkt op een laptop van hoge kwaliteit, is het ook zwaar en nogal onaantrekkelijk. Bovendien gebruikt Filofax een verscheidenheid aan goedkope componenten in de productie, inclusief goedkope onderdelen die na enkele maanden van gebruik eenvoudig zullen breken. In feite zijn sommige van hun producten in het verleden teruggeroepen vanwege ernstige veiligheidsafwijkingen.

Als u op zoek bent naar een nieuwe notebook, is Filofax waarschijnlijk niet de juiste keuze. Hun producten zijn zwaar, onaantrekkelijk, moeilijk te vervoeren en over het algemeen ontbreken van kwaliteit. Maar als u van plan bent om één te gebruiken bij een bedrijfsomgeving, kunnen ze een uitstekende keuze zijn. Voor studenten zijn ze echter het beste vermeden. Filofax biedt gewoon de kwaliteit en gebruikersvriendelijkheid die de meeste mensen van een notebook willen.

Filofax Organizers en navullingen kopen bij My Lovely Notebook