Motorradiatorconversie – 10 tips om het te doen

By | August 3, 2021

Motorradiatorconversie – 10 tips om het te doen

Heeft iemand hier thuis een radiatorombouw gedaan op een 95 Cherokee? wil je wat advies over hoe je het moet doen, zodat je jezelf niet in de problemen brengt, doe het goed en heb plezier, het eerste wat je moet doen is uitzoeken wat voor soort radiator je wilt veranderen. Hier zijn een paar foto's om u op weg te helpen.

radiator conversie

Je kunt het doen of het aan mij overlaten, ik ga deze radiatorombouw starten door een roestvrijstalen kom te bouwen die het water vasthoudt, dan sluit ik dit aan op de bovenkant van de motor. Ik heb een ventilator aan de radiator bevestigd en een digitale klok erin gegooid die ik had liggen. Ik zal binnenkort eens kijken of het tegen die tijd allemaal goed is Radiatorombouw kopen? Bereken uw prijs met onze 3D configurator!. Ik moet ook vermelden dat het niet zo eenvoudig is als het lijkt. Het kostte me veel meer tijd dan gepland, maar ik denk dat het het waard is.

Iedereen die dit eerder heeft gedaan, zou dit waarschijnlijk moeten onderzoeken, er zijn een paar basisdingen die u moet weten voordat u aan de slag gaat. Je moet uitzoeken of de ventilator die je krijgt gaat werken of niet voordat je iets in elkaar zet. Je moet ook beslissen of je de luchtstroom onder de motorkap wilt hebben of niet, dit kan worden bepaald met een klok die ik bij het tankstation heb gekregen (ik zit in week twee). De laatste stap is dat ik de radiator weer plaats en een foto aan het einde heb toegevoegd die het voltooide product laat zien. Ik hoop dat deze tips iemand helpen die plannen heeft om een radiator om te bouwen.

Klik op deze link: https://radiatorombouwopmaat.nl/