Waar kan ik een makelaar bij mij in de buurt vinden?

By | April 9, 2021

Waar kan ik een makelaar bij mij in de buurt vinden?

Waar kan ik een makelaar bij mij in de buurt vinden, afhankelijk van mijn behoeften? De dingen die ik moet overwegen, zijn de hoeveelheid geld die ik me kan veroorloven om een huis te verkopen, en het vinden van een makelaar die de diensten aanbiedt die ik nodig heb om de deal te laten slagen. Deze twee dingen zijn van invloed op mijn beslissing waar ik heen ga. Hier zijn de voor- en nadelen van elk.

Ik heb gemerkt dat mensen die een huis bij mij in de buurt verkopen, hetzij via hun makelaar, hetzij alleen, de neiging hebben de voordelen van een snel proces te verkiezen boven de nadelen. Het snelle proces omvat het ondertekenen van een contract en het laten accepteren door alle betrokken partijen. Dit gebeurt meestal online en heeft het voordeel dat het binnen enkele uren is voltooid Mijn Verkoopmakelaar | Nooit meer een slechte makelaar

De allerbeste makelaar voor jouw woning

Een nieuwe generatie makelaars voor een nieuwe generatie verkopers

  • Gratis
  • Onafhankelijk
  • Vrijblijvend
  • Snel

Leg je woning voor aan makelaars

Leg jouw woning voor aan makelaars uit de buurt en ontdek hoe zij de verkoopkansen inschatten. Kies vervolgens de beste makelaar op basis van kosten, prestaties, beoordelingen en snelheid.

  • Makelaars uit de buurt

  • Meerdere reacties op jouw woning

  • Duidelijkheid over de kosten

  • multiple actions home

    Kies zelf wie jouw huis mag verkopen

Hoe werkt het?

1. Vertel

Wat uw huis bijzonder maakt en wat uw voorkeuren zijn.

2. Ontvang

Binnen 2 dagen persoonlijke reacties van makelaars.

3. Vergelijk

De prestaties, kosten en aanpak van makelaars uit de buurt.

4. Kies

Nodig de beste makelaar uit voor een kennismaking.

Dit zeggen huisverkopers:

Ik wilde mijn woning snel verkopen, maar het vinden van een geschikte makelaar kostte mij veel tijd. Toen kwam ik Mijn Verkoopmakelaar tegen: ik maakte enkele foto’s van mijn huis en had binnen twee dagen meerdere reacties van makelaars ontvangen. Ik vond het prettig dat ik vooraf de kosten kon vergelijken, en koos voor de makelaar met een vast bedrag. We zijn nog geen drie weken verder en mijn woning staat al op Funda. Bedankt, Antoine!

Ayse (33)

Rotterdam

Heel fijne, duidelijke site, die het mogelijk maakt om bij meerdere makelaars een voorstel te krijgen voor de verkoop van jouw huis. Door middel van het opgeven van de basisinformatie over de woning en het uploaden van foto's, kunnen de makelaars al vrij concrete verkoopprijzen, courtage etc opstellen.

Hannah (30)

Amsterdam

Het kiezen van een makelaar is niet makkelijk, tenminste…..niet voor mij. Dit doe je namelijk niet al te vaak in je leven. Door Mijn Verkoopmakelaar in te schakelen werd ik met die keuze direct geholpen. Prima service!

Bertil (63)

Rotterdam

Wij zijn zeer tevreden met de makelaar die wij hebben. Mede door de inzet en goede advies van Mijn Verkoopmakelaar. De makelaar die wij hebben benaderd gaf ons goed en eerlijk advies. We hadden al binnen 1 week de eerste kijkers. Het huis is nog niet verkocht maar ziet er wel naar uit dat dit op korte termijn gaat gebeuren.

Louis (51)

Veen

We hadden al meerdere malen een makelaar over de vloer gehad. Maar omdat we nog niet echt direct tot verkoop over gaan, hadden we het nog even uitgesteld. Totdat we Mijn Verkoopmakelaar tegenkwamen. Zo kregen we meerdere reacties van makelaars, ook buiten Lisse. En hebben we besloten om met één daarvan door te gaan, buiten Lisse, waar we nog niet eerder van gehoord hadden.

Jolanda (56)

Lisse

Mijn Verkoopmakelaar is erg ondersteunend geweest in het proces. Het zoeken naar een geschikte makelaar is mij uit handen genomen. Ik heb geen tijd geïnvesteerd in het uitnodigen van allerlei makelaars bij me thuis. De screening vond al op voorhand plaats. Ik heb foto’s van mijn huis gestuurd naar mijn verkoopmakelaar zodat makelaars een impressie hadden van het te verkopen huis en zij hebben een voorstel geschreven. Heerlijk toch zo’n werkwijze. Mijn Verkoopmakelaar is snel te bereiken voor overleg en dit werkt erg prettig. Bedankt voor de fijne ondersteuning.

Conny (44)

Nijmegen

Veelgestelde vragen

money wallet open

Kost dit geld?

Nee. Mijn Verkoopmakelaar is helemaal gratis. Onze makelaars helpen u in de hoop dat u één van hen kiest.

credit card disable

Zit ik ergens aan vast?

Nee. Gebruikmaken van Mijn Verkoopmakelaar is vrijblijvend. Wij hopen dat u uiteindelijk een goed besluit kan nemen.

phone actions smile

Krijg ik straks vervelende telefoontjes van makelaars?

Nee. Wij delen uw gegevens niet met makelaars. U bepaalt met wie u contact wilt.

single-neutral-question. Ik heb ook gemerkt dat er minder kopzorgen zijn als het gaat om het verkopen van een huis bij mij in de buurt. Ik heb nooit te maken gehad met een onwerkbare eigendomsverzekering of een moeilijke hypotheekovereenkomst.

De voordelen van het verkopen van een huis bij mij in de buurt zijn onder meer dat alles elektronisch verloopt, en dat ik me geen zorgen hoef te maken over een moeilijke woninginspectie. De nadelen van het verkopen van een huis bij mij in de buurt zijn onder meer dat mijn huis niet de aantrekkingskracht heeft die het zou hebben als het op de hoek van een hoofdweg was. Als het erop aankomt, is de beslissing echt een persoonlijke, afhankelijk van de voor- en nadelen waarvan de verkoper denkt dat ze opwegen tegen de hierboven genoemde.

Zoek meer informatie op: Mijn Verkoopmakelaar

custom footer text left
custom footer text right
Iconic One Theme | Powered by Wordpress