Winmau Blade 6 Dual Core en Triple Core

By | March 26, 2022

Winmau Blade 6 Dual Core en Triple Core

Het Winmau Blade 6 Dartbord is het nieuwste model in de Winmau Blade Series. De technologie van de zesde generatie en het innovatieve ontwerp zorgen voor uitstekende speelbaarheid, duurzaamheid en prestaties. De gebogen vorm biedt optimale stabiliteit en de dual core constructie zorgt ervoor dat het dartbord ook bij hard werpen stabiel blijft staan. Dit dartbord heeft ook een magnetisch bord voor een betere score. Het beschikt over een omkeerbaar bord dat geweldig is voor spelers van alle niveaus core weergaloos blade 6 dual core.

mes 6 dubbele kern

De Blade 6 Dual Core is de perfecte keuze voor elke professionele dartspeler. De Blade is voorzien van een gepatenteerd Rota-Lock montagesysteem, waardoor de installatie een fluitje van een cent is. Ontworpen om op elke muur te passen, is de Blade lichtgewicht en gemakkelijk aan te passen. De buitenkant van het mes is glad en gemakkelijk schoon te maken. Het door de World Darts Federation goedgekeurde blad is ontworpen om lang mee te gaan en goed te presteren. Het lichtgewicht, duurzame ontwerp maakt het gemakkelijk op te bergen en is ideaal voor training en competitie.

Het Blade 6 Triple Core-dartbord is gemaakt met een ultradunne draad die darts afbuigt en de scorekracht verbetert. Hij is 25% dunner dan de concurrentie en kan aan elke muur worden gemonteerd. De binnenkern is ontworpen om overtollige kinetische energie te absorberen, wat ervoor zorgt dat de darts blijven waar ze horen te landen. Met zijn optimale dichtheid is de Blade 6 een uitzonderlijke keuze voor elke dartliefhebber.

Klik op de link: https://dartshopleiden.nl/