5 tips voor het inhuren van verkeersregelaars

By | July 20, 2022

5 tips voor het inhuren van verkeersregelaars

Waar kan ik  <a href=Verkeerservicezuidholland.nl verkeersregelaars inhuren”>

Of je nu het verkeer moet regelen voor een groot commercieel project, of een uitzendkracht nodig hebt voor een bouwplaats, er zijn genoeg plekken om verkeersregelaars te zoeken. De meeste staten vereisen dat verkeersleiders de relevante competentie-eenheden voltooien. De meest voorkomende competentie-eenheden zijn verkeersbeheerplannen implementeren en verkeer regelen met behulp van een stop-slow vleermuis. Naast accreditatie dienen Verkeersregelaars te beschikken over andere vergunningen, waaronder een actueel rijbewijs.

In het VK zijn er een aantal verschillende banen voor luchtverkeersleiding beschikbaar. Luchtverkeersleiders en naderingsverkeersleiders zijn in dienst van NATS en hebben contracten met luchthavenexploitanten om luchtverkeersleidingsdiensten te verlenen. Sommige luchthavens hebben ook rechtstreeks luchtverkeersleiders in dienst, terwijl andere gebruik maken van particuliere luchtverkeersleidingsdiensten. Aanvragers moeten ook de websites van individuele luchtvaartmaatschappijen raadplegen voor opleidingsmogelijkheden en -vereisten. In sommige gevallen kan de luchthaven een potentiƫle kandidaat aanbevelen.

Een recente studie toonde aan dat het aantal sollicitanten dat solliciteert naar banen als luchtverkeersleider in de VS stijgt. Met het toenemende luchtverkeer en de behoefte aan verkeersleiders is het belangrijk om over de juiste vaardigheden en achtergrond te beschikken. Om door de FAA te worden aangenomen, moet je een bachelordiploma en ten minste drie jaar geleidelijk verantwoordelijke werkervaring hebben. Je moet ook bereid zijn om te verhuizen naar een FAA-faciliteit. Een van de drukste installaties in het land is de Terminal Radar Approach Control-faciliteit in New York City.

Om te solliciteren naar een functie als luchtverkeersleider, moet u een burger zijn die ten minste 30 jaar oud is. Als u eerdere ervaring in de branche hebt, kunt u overwegen een diploma te behalen op een AT-CTI-school. Deze instellingen bieden programma's aan op het gebied van luchtverkeersbeheer en andere luchtvaartgerelateerde onderwerpen. Afgestudeerden kunnen een aanbevelingsbrief ontvangen waarmee ze een baan kunnen vinden. Militair personeel kan ook credits krijgen voor hun militaire ervaring voor hun diploma. Aanvragers moeten bereid zijn een paar dagen te wachten voordat ze de definitieve beslissing ontvangen.

Informatie over dit onderwerp: Verkeerservicezuidholland.nl